Mit kell tenned, hogy profi videód legyen?

ELSŐ LÉPÉSEK

Vedd fel velünk a kapcsolatot és írd le nekünk röviden, hogy milyen videót szeretnél!

CÉL MEGHATÁROZÁSA

Határozd meg videód célját! Reklámoznád vállalkozásod vagy eladnád ingatlanod? Egyedi céljaid vannak? Mi mindenben segítünk!

VIDEÓD HOSSZA

Milyen hosszú videót szeretnél? A videó hosszúsága többnyire a céltól függ, ez a munkafolyamat idejét és az árat is befolyásolhatja!

FORGATÓKÖNYV

Írj rövid vázlatot a forgatókönyvről! Ebben megtervezheted, pontosan miről szóljon videód, milyen jelenetek szerepeljenek benne. Elakadtál? Semmi gond, mi ebben is segítünk!

ANIMÁCIÓ KÉSZÍTÉSE

A végleges forgatókönyv! Amennyiben elégedett vagy a forgatókönyvvel, mi elkészítjük profi animációs videódat!

JAVÍTÁS / ÁTADÁS

Javításra van szükséged? Valami nem lett tökéletes? Ne aggódj, egyszer ingyen módosítjuk videód részleteit! Végül átadjuk kész animációs videódat, amit fel is tölthetsz az oldalaidra.

Reklám videó

Vállalkozásod, terméked, szolgáltatásod reklámozásához ajánljuk. Kampányra készül céged vagy akciót hirdetnél? Akkor ez a tökéletes választás! Kérheted csupán aláfestő zenével, de akár profi magyar narrációval is. 

Ingatlan hirdetés

Animációval kiegészített ingatlanhirdetésedben egy ingatlanügynök vezeti az érdeklődőket, részletesen bemutatva ingatlanod. Ezzel növelheted és gyorsíthatod lakásod, házad eladásának és kiadásának esélyeit! Magyar és angol szöveget is biztosítunk igényeid szerint. 

Bemutatkozó videó 

Brand vagy cégprezentációhoz ajánljuk ezt a videótípust, melyben röviden bemutathatod vállalkozásod tevékenységét és saját branded. Kérheted csupán aláfestő zenével, de akár profi magyar narrációval is.

Magyarázó videó

Unod, hogy állandóan magyaráznod kell mivel foglalkozol? Nehezen értik meg szolgáltatásod, vállalkozásod mondandóját? Mondd el videóval! Mondanivalód így biztosan célba ér! 

Egyedi igények

Egyedi ötleted van, valami különlegest szeretnél? Zenei animációs videót, esetleg sorozatot készítenél egy témáról? Vagy nem vagy biztos elképzeléseidben? Segítünk, hogy minden terved megvalósuljon!